• +420 485 130 257
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Základní škola Dobiášova

Dobi Cup '24

Dne 23. 5. 2024 proběhl na ZŠ Dobiášova další ročník tradičního sportovního klání Dobi Cup. Tato událost, která se stala neodmyslitelnou součástí sportovního kalendáře libereckých škol, přilákala letos 12 základních škol z celého města.

Žáci soutěžili v širokém spektru sportovních disciplín, včetně vybíjené, florbalu, skoku z místa, člunkového běhu, štafety, střelby na bránu, volejbalu, sudoku a vědomostního testu. Na základě umístění v jednotlivých disciplínách se na první příčce umístily hned dvě školy - ZŠ Ještědská a ZŠ U Školy. O pouhý jeden bod ztráceli žáci naší školy. Nakonec tedy obsadili krásné třetí. Za to jim patří obrovská gratulace. Bojovali opravdu statečně. Na čtvrtém místě skončila ZŠ Broumovská a pátou pozici vybojovali žáci ze ZŠ Doctrina. 

Dobi Cup je událost, která nejen podporuje zdravý životní styl a sportovní dovednosti žáků, ale také rozvíjí spolupráci a týmového ducha. Těšíme se na další ročník této výjimečné sportovní soutěže, která přináší radost a zážitky všem zúčastněným.

Našim reprezentantům děkujeme a gratulujeme k jejich skvělým výsledkům!


Fotky a výsledky naleznete na speciálním webu Dobi Cupu.